Vincero fortsätter förvärva i Huddinge för 120 mkr

Vincero Fastigheter har förvärvat tre strategiskt viktiga fastigheter i Storängens industri område intill Huddinge centrum. Efter förvärven äger Vincero 50 000 kvm mark och 27 000 kvm uthyrningsbar area fördelat på 15 fastigheter i området.

Förvärven avser fastigheternaHantverket 10 och 13 samt Tonfisken 8. Fastigheterna är fullt uthyrda och omfattar en uthyrningsbar area om 7 800 kvadratmeter fördelat på kontor, lager och produktion. Vincero förvärvar även verksamhetsbolaget Teltex AB med 16 anställda.

”I och med dessa förvärv får Vincero en ökad kontroll och flexibilitet i ett område där vi redan är största fastighetsägare. Det ger oss tillsammans med Huddinge kommun bättre förutsättningar att driva en långsiktig och optimal utveckling”, säger Robin Rutili, VD på Vincero AB.

Storängens industriområde är under omvandling till en ny och levande stadsdel med mer än 3 000 nya bostäder. Byggnationen av den första etappen med 650 bostäder är slutförd och planarbetet för nästkommande etapper pågår.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Robin Rutili, VD
Tel: 070-918 17 02

 
← Tillbaka till alla nyheter